"Регіони": опозиція напхала в гнізда монети, скріпки і папірці

П'ятниця, 19 листопада 2010, 11:18
Опозиція намагалася зіпсувати гнізда для голосування, щоб завадити ухваленню змін до Конституції щодо подовження терміну повноважень парламенту.

Про це заявив депутат від Партії регіонів Ярослав Сухий.

Він продемонстрував кілька монет номіналом по 25 копійок, які були вилучені технічним персоналом з гнізд для голосування. На питання, чи не дістав він їх з власної кишені, Сухий відповів, що "у кишенях депутатів ніколи не буває копійок".

"Один карткоприймач, який розібрали працівники секретаріату, показав там отакі копійки, є ще скріпки і є папірець запханий. І отакі копійки там були вставлені по всьому ряду", - заявив регіонал.

Сухий висловив думку, що опозиціонери зробили це у четвер ввечері, коли депутаті розійшлися після ухвалення Податкового кодексу.

"Вони бояться, що коли буде голосування за закон про внесення змін до Конституції щодо збільшення терміну повноважень Верховної Ради з 4 до 5 років, щоб не проголосували більше голосів, ніж є зараз, тому що якщо ми проголосуємо майже в 300 голосів - це буде означати певний крах для певної політичної сили.

Водночас він не повідомив, скільки голосів реально є, сказавши, що не займається арифметичними підрахунками.

Українська правда