Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Гурвіц: якщо виборчком продовжить фальсифікацію, підемо до суду

Вівторок, 2 листопада 2010, 07:16

Кандидат у мери Одеси, чинний міський голова Едуард Гурвіц заявляє, що якщо міський виборчком продовжить фальсифікувати результати голосування, їх опротестують у суді.

Про це він сказав в інтерв`ю УНІАН.

"Виборча кампанія в Одесі була брудною із самого початку. Проходила вона в умовах нелюдяної боротьби за владу. Причому щосили використовувалися адміністративний ресурс, брехня, прямі образи, підтасовування", - зазначив Гурвіц.

За його словами, "владними структурами були створені всі умови для системних фальсифікацій, зокрема безпідставно перекроєні межі виборчих округів у місті".

"Тисячі людей не отримали запрошень на вибори. Повсюдно порушувалися права спостерігачів і довірених осіб, а в ході голосування на багатьох виборчих дільницях виникли величезні черги. Виборці часто не витримували і йшли додому. І це пряма провина створених із грубими порушеннями законодавства дільничних виборчих комісій", - сказав Гурвіц.

Він додав, що спостерігачі від партії "Фронт змін", яка висунула його кандидатом у мери міста, передали міжнародним спостерігачам фото- і відеоматеріали, на яких зафіксовано порушення законодавства на виборчих дільницях Одеси.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування