Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Регіони" задоволені своїм результатом на Івано-Франківщині

Вівторок, 2 листопада 2010, 07:51

Партія регіонів задоволена попередніми підсумками виборів в органи місцевого самоврядування в Івано-Франківській області.

Про це сказав народний депутат, голова Івано-Франківської обласної організації Партії регіонів Василь Чуднов у понеділок у вечірньому ефірі на обласному телебаченні "Галичина", повідомляє "Інтерфакс-Україна".

"Як на мене, обласна організація Партії регіонів домоглася навіть більшого, ніж ми сподівалися", - сказав він.

Чуднов пояснив, що за підсумками місцевих виборів 2006 року Партія регіонів мала лише 3 депутати в Коломийській і 4 - в Івано-Франківській міських радах.

"А сьогодні ми увійшли в кожну районну й міську раду й в обласну, в тому числі. Я вважаю, що це велика перемога Партії регіонів на Івано-Франківщині", - підкреслив він.

Чуднов навів приклад, коли в його рідному селі Космачі Косівського району за попередніми підсумками за Партію регіонів проголосували 72% виборців, а в Косівськом районі - 20%.

Він також прокоментував низьку явку виборців Івано-Франківської області на місцевих виборах.

"У моєму рідному селі Космач явка на попередніх виборах завжди була 92-93%. При цьому я знаю, що 25-30% мешканців немає в селі, близько 10% - ніколи не ходять голосувати. Тобто, коли реально в селі було 60% виборців, явка становила 92-93%. Задайте собі питання: а, може, вона реальна ця явка, що відбулася на цих виборах? Може тому, що вони справді чесні й демократичні?", - зазначив "регіонал".

Агентство зазначає, що в Івано-Франківській області 31 жовтня взяли участь у місцевих виборах 58,2% виборців, в Івано-Франківську - 49,2%.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування