"Свобода" націлилася верховодити на Івано-Франківщині

Вівторок, 2 листопада 2010, 08:22

Всеукраїнське об'єднання "Свобода" претендуватиме на керівництво Івано-Франківською обласною радою за підсумками місцевих виборів.

Про це заявив голова Івано-Франківської обласної організації "Свободи", заступник голови партії Олександр Сич у понеділок у вечірньому ефірі обласного телебачення "Галичина", повідомляє "Інтерфакс-Україна".

"Обов'язково", - сказав він, відповідаючи на запитання телеглядача, чи буде Сич претендувати на посаду голови Івано-Франківської обласної ради.

За попередніми даними, підкреслив Сич, "Свобода" матиме "потужну фракцію" в Івано-Франківській облраді.

"Ми готові співпрацювати в облраді з усіма політичними силами, які позиціонують себе як націоцентричні, які сповідають захист українського національного інтересу", - зазначив він.

"І ми будемо його захищати у двоякому сенсі: у сенсі вирішення проблем Прикарпаття й у сенсі захисту на загальнонаціональному рівні тих питань, щодо яких населення Прикарпаття має своє бачення", - додав Сич.

Він також заявив, що як голова обласної організації партії й лідер майбутньої фракції в облраді, "готовий із сьогоднішнього дня сідати й вести переговори про формування такої коаліції, яка працювати конструктивно й на благо краю".

По даним екзит-полів, "Свобода" перемагає на виборах в Івано-Франківську облраду.

Сич очолює список "Свободи" на виборах в Івано-Франківську облраду.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування