БЮТ: Добкін взяв на себе відповідальність за фальсифікації

Вівторок, 2 листопада 2010, 18:20
Губернатор Харківщини Михайло Добкін взяв на себе відповідальність за фальсифікацію виборів в Харкові.

Про це заявили в прес-службі БЮТ.

"Режим Януковича, уособлений губернатором Харківщини Добкіним та в.о. харківського міського голови Геннадієм Кернесом, перейшов рубікон та приступив до фінальної стадії фальсифікації виборів харківського міського голови на користь Кернеса", - йдеться в заяві.

В БЮТі зазначають, що лідер харківської облорганізації "Батьківщини" Арсен Аваков виграв вибори згідно з кількома екзит-полами та згідно з паралельним підрахунком голосів.

"Це не завадило губернатору Харківщини Добкіну незаконно взяти на себе функцію територіальної виборчої комісії та так само незаконно проголосити переможцем Кернеса", - заявили в БЮТ.

"Це зайвий раз ілюструє, що ставленики Януковича в кожній області є ключовими фігурами у спотворенні волевиявлення виборців на користь Партії регіонів", - додали в прес-службі.

В свою чергу глава Харківської міської організації "Батьківщини" Андрій Руденко звернувся до президента Віктора Януковича з проханням втрутитися в ситуацію з виборами мера Харкова.

"Якщо ви миритеся з такими виборами в Харкові, з таким підрахунком результатів - припиніть говорити про демократію в Україні або втрутьтеся", - заявив він.

Як відомо, у вівторок глава Харківської облдержадміністрації Михайло Добкін на прес-конференції оголосив про перемогу секретаря міськради Кернеса на виборах мера Харкова.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування