Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

На Черкащині "Регіони" тиснуть на членів виборчкомів - "Батьківщина"

Середа, 3 листопада 2010, 12:32

На Черкащині Партія регіонів чинять "шалений тиск" на членів виборчої комісії, заявляє "Батьківщина".

За її твердженням, членів виборчкому змушують "правильно порахувати" бюлетені в одномандатному мажоритарному виборчому окрузі №19, де переміг голова Черкаської облорганізації партії "Батьківщина" Анатолій Бондаренко.

Суперником Бондаренка в передвиборчій боротьбі за місце в обласній раді був заступник губернатора, представник Партії регіонів Вадим Льошенко.

Прес-служба Черкаської "Батьківщини" зазначає, що протягом виборчої кампанії до представника "Батьківщини" з боку опонентів застосовувалися "брудні методи виборчої боротьби та "чорного піару".

Так, за даними "Батьківщини", за дві доби до голосування територією смт. Лисянка, що входить в межі цього виборчого округу, "невідомі розповсюджували листівки, що містили наклепи та образи на адресу Анатолія Бондаренка, а в останній день перед голосуванням Черкаська обласна виборча комісія була буквально завалена безпідставними скаргами на Анатолія Бондаренка з боку "регіонала".

"Після підрахунку голосів стало очевидним, що Анатолій Бондаренко здобув перемогу на виборах. Про це свідчить протокол Лисянської районної виборчої комісії, згідно якого кандидат від "Батьківщини" здобув 2,108 голосів, а Вадим Льошенко - 2,041 голос", - заявляє "Батьківщина".

Одразу після цього, за твердженням партії Юлії Тимошенко, "на членів комісії почався шалений тиск з вимогою "перераховувати" голоси".

"Влада, не бажаючи миритись з очевидною поразкою, вимагає перерахунку голосів в обласній виборчій комісії. Знаючи ганебні методи роботи наших опонентів, в тому числі й через фальшування результатів волевиявлення, ми налаштовані до останнього всіма законними методами захищати ці результати", - заявив Бондаренко.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування