Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Харкові перераховують голоси у прямому ефірі

Середа, 3 листопада 2010, 15:19

У Харкові в прямому ефірі почався паралельний підрахунок голосів виборців на виборах мера міста, ініційований Партією регіонів.

Він проходить у приміщенні Харківського національного університету радіоелектроніки, повідомляє УНІАН.

При паралельному підрахунку присутні представник інтересів кандидата на посаду Харківського міського голови від Партії регіонів Геннадія Кернеса, перший заступник голови Харківської міськорганізації ПР Олександр Кривцов, кандидат на посаду Харківського міського голови від партії "УДАР" Віталія Кличка Юрій Орел, голова Харківської облорганізації партії "Фронт змін" Олександр Давтян, кандидат на посаду Харківського голови від партії "Сильна Україна" Євген Гутков, кандидат на посаду Харківського голови від Народної партії Станіслав Косинов.

Дев'ять операторів - працівники університету - набирають дані всіх 597 протоколів дільничних виборчих комісій із "мокрими" печатками в єдину базу даних. У режимі он-лайн результати паралельного підрахунку відображаються на одному комп'ютері.

Кривцов зазначив, що для запобігання звинувачень на адресу Партії регіонів у навмисному псуванні техніки була вибрана "нейтральна територія, шанований навчальний заклад".

Всі присутні кандидати на посаду Харківського міського голови погодилися з результатами підрахунку голосів, оголошеними у вівторок головою Харківської облдержадміністрації Михайлом Добкіним.

"Нам образливо чути, що Харків - це місто, у якому панує сваволя. І дуже образливо, що люди, які не вміють гідно програвати, займаються такими речами", - сказав Косинов, коментуючи звинувачення на адресу Партії регіонів у неадекватному підрахунку голосів.

Паралельний підрахунок голосів транслюється в прямому ефірі Харківського обласного телебачення.

Як повідомлялося, "Батьківщина" 2 листопада заявила, що в Харкові влада вдалася "до фінальної стадії фальсифікації виборів Харківського міського голови в інтересах Кернеса".

Як зазначають автори заяви, лідер Харківської обласної організації "Батьківщини" Арсен Аваков виграв вибори згідно з даними декількох екзит-полів і паралельного підрахунку голосів.

Однак, підкреслили у "Батьківщині", це не завадило губернатору Харківської області Добкіну незаконно взяти на себе функцію територіальної виборчої комісії й оголосити переможцем Геннадія Кернеса.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
22:48
Салліван: Через затримку з допомогою Україна втратила Авдіївку
22:35
відеоУльтраправий політик випустив у Європарламенті голуба, побажавши "миру" Україні та Росії
22:25
оновленоУкраїнські чоловіки 18-60 років не зможуть отримати паспорти за кордоном – постанова КМУ 
22:09
фото, відеоУ Миколаєві через невідому вибухівку запалали авто: п′ять рятувальників постраждали
22:01
Під парламентом Грузії знову протестують проти закону про "іноагентів"
21:54
Економічні новини 24 квітня: справа Сольського, ТРЦ "Гулівер" хочуть передати в управління АРМА
21:42
Україна і Португалія почали переговори про гарантії безпеки
21:33
Усіх абонентів у Києві, Одесі та Хмельницькому заживили, у Харкові діють обмеження – Міненерго
21:22
Єврокомісар вважає, що вступ України в ЄС не спричинить значних фінансових проблем
21:14
Єврокомісія пропонує санкції проти суден, які перевозять військову техніку з КНДР до РФ – Reuters
Усі новини...