Міським головою Немирова став син мера, затриманого за хабар

Середа, 3 листопада 2010, 15:38
 

24-річний Олександр Качур очолив місто Немирів на Вінниччині.

Кандидата від партії "Наша Україна" підтримали 52% жителів, повідомляє ТСН.

Батько новоспеченого міського голови, екс-мер Немирова Віктор Качур зараз очікує рішення суду в СІЗО - йому інкримінують хабар у два мільйони.

"Не знаю, чи скоро пустять мене до кабінету батька. Він ще опечатаний слідчими. Можливо, опечатали для того, щоб саме я туди зайшов, а не хтось інший", - розповів Качур-молодший.

Привітати з перемогою Олександра Качура батько не зможе - побачення в СІЗО не дозволяють.

Олександр Качур заявляє, що рішення стати мером Немирова він ухвалив самостійно. До того, як стати мером, він працював заступником директора ВАТ "Немирівське АТП".

На запитання про батька, Олександр відповів: "Коли буде суд, невідомо. Можливо, в 20-х числах листопада. Я впевнений, що батька заарештували неспроста. Вірю, що його чесне ім'я буде повернуто. Вибори пройшли, сподіваюся, тепер він швидко повернеться додому", - сказав син екс-мера.

"На жаль, за законом, на роботу я його взяти не зможу, але він мені і без посади буде допомагати. Я дякую своєму батькові. Знаю, більшість моїх голосів - це голоси за нього", - додав Качур-молодший.

Як повідомлялося, 24 червня Віктора Качура було затримано міліцією під час одержання ним 1,8 млн грн хабара за надання дозволу на продаж майнового комплексу.

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування