Львів'яни закрили ринки і магазини і пішли на мітинг проти "азаровщини"

Четвер, 4 листопада 2010, 12:49

Близько 2,5 тисяч людей пікетують будівлю Львівської облдержадміністрації з вимогою відставки Кабміну за розроблений ним проект Податкового кодексу.

Акція почалася о 11.30. У ній беруть участь в основному торговці львівських ринків, повідомляє Обком з посиланням на Українські новини.

Присутні тримають плакати з гаслами: "Ні азаровщині!", "Ні тігіпківщіне!", "Ми за чесні податки!", "Ні податковому терору!", "Зупинимо податкове гетто!", "Геть податок на депозит!", "Кожному депутату - по касовому апарату!".

У цей час найбільші львівські ринки, зокрема, "Галицьке перехрестя", не працюють, магазини закриті, а на дверях вивішені таблички з написом: "Закрито. Пішов на акцію протесту. Якщо приймуть Податковий кодекс, буде далі закрито".

Також присутні скандують: "Геть Тігіпка!", "Геть Азарова!", "Ні - Податковому кодексу!".

У своїх виступах протестувальники заявляють, що також вони вимагають відставки президента Віктора Януковича та голови Львівської обладміністрації Василя Горбаля.

Підприємці вимагають накласти мораторій на розгляд проекту Податкового кодексу, який, на їхню думку, спрямований на знищення середнього класу.

Як відомо, в Києві близько тисячі осіб, за даними Інтерфакс-Україна, станом на 10:00 брали участь в акції протесту біля будівлі Верховної Ради.

Учасники стукали в металеві відра і скандували "Ганьба!". Серед гасел на плакатах - "Податковому беззаконню - ні!", "Верховна Рада проти народу. Хто виграє?".

В акції брали участь представники Кривого Рогу, Львова, Київської, Полтавської, Житомирської областей.

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News