Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Міліціонера, який грав у карти на мішках з бюлетенями, звільнили

П'ятниця, 5 листопада 2010, 13:43

Міліціонери, які грали у карти на мішках з виборчими бюлетенями у Харкові, понесли суворе дисциплінарне покарання, один із них звільнений із органів внутрішніх справ.

Про це заявив на прес-конференції заступник начальника управління громадської безпеки Головного управління МВС України в Харківській області Василь Гайчук, повідомляє УНІАН.

Гайчук наголосив на ганебності цього вчинку і підкреслив, що рішення було ухвалено у найкоротші терміни.

"Вже проведено службове розслідування, підготовлений наказ по особовому складу. Старший наряду звільнений з органів внутрішніх справ, інші понесли дисциплінарне покарання. Також накладені стягнення на керівників цих міліціонерів на рівні райвідділу, міськуправління і облуправління", - сказав він.

"Я не думаю, що звільнення - це занадто суворе покарання, тому що була грубо порушена дисципліна, це був негідний вчинок", - додав Гайчук.

 Як повідомляє Центр зв'язків із громадськістю ГУ МВС України в Харківській області з посиланням на заступника начальника Головного управління Андрія Стародубцева, міністр внутрішніх справ Анатолій Могильов особисто доручив провести службову перевірку інциденту.

Як відомо, 2 листопада в інтернеті з'явився відеоролик, на якому зафіксовано, як чотири міліціонера грають у карти на мішках з виборчими бюлетенями біля приміщення Харківської міської виборчої комісії.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування