Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Янукович спустився в метро й відкрив естакаду

П'ятниця, 5 листопада 2010, 15:11

Президент Віктор Янукович спустився в метро й узяв участь у церемонії запуску пробного поїзда від станції метро "Деміївська" у напрямку станції "Голосіївська".

Про це повідомляє "ЛІГАБізнесІнформ".

Перед початком пробного запуску потяга перший заступник глави Київської міськдержадміністрації Олександр Попов повідомив, що три станції у напрямку Теремків - "Деміївська", "Голосіївська" і "Васильківська" - вже практично готові до здачі в експлуатацію.

"Завершуються роботи, пов'язані з диспетчеризацією робіт, з облаштуванням охоронної сигналізації, пуско-налагоджувальні роботи, і через місяць, а конкретніше - 15 грудня, будуть уведені в експлуатацію ці станції", - сказав він.

Попов також зазначив, що на сьогодні у ході даного будівництва освоєно 1 млрд. 800 млн. грн., і залишається профінансувати 160 млн. грн., щоб у повному обсязі виконати завдання, поставлені до кінця року.

Крім того, чиновник повідомив, що в наступному році планується здати в експлуатацію станцію "Виставковий центр" і завершити будівництво станцій "Іподром" і "Теремки", здача в експлуатацію яких, відповідно до представленого проекту, планується в 2012 році.

Крім того, глава держави у п'ятницю відкрив рух по естакаді на Московській площі в Києві.

Однак для завершення робіт із її будівництва необхідно ще 23 млн. грн. Роботи планується закінчити протягом місяця, заявив Попов.

При цьому він зазначив, що в останні два роки будівництво, почате ще в 2004 році, практично не велося й було відновлене у травні 2010 року.

"Сьогодні ми перебуваємо на Московській площі, де завершується будівництво естакади... Проект, який коштує 365 мільйонів, сьогодні практично на стадії завершення. Залишається невелика ділянка заїзду із проспекту на естакаду, яка буде завершена протягом місяця. Для завершення цих робіт потрібно ще 23 млн. грн.", - сказав Попов.

Відповідно до планів реконструкції, розв'язку на Московській площі мали ввести в експлуатацію ще в 2008 році.

Довжина естакади становить 432 м і дозволяє збільшити пропускну здатність Московської площі з 9 тис. до 12 тис. автомобілів на годину.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування