Чиновникам хочуть дозволити польоти без тендерів

П'ятниця, 5 листопада 2010, 19:27
Мінекономіки пропонує не проводити тендери на закупівлю непланових авіаперевезень офіційних державних делегацій.

Така пропозиція міститься в законопроекті про внесення змін до закону про здійснення держзакупівель, розробленим міністерством.

З-під дії закону пропонується вивести закупівлю товарів, робіт і послуг для проведення непланових заходів і офіційних прийомів президента, спікера і членів Кабміну.

Також у перелік послуг, закупівлю яких міністерство пропонує проводити без тендерів, входять: непланові авіаперевезення, автоперевезення, організація харчування, проживання, експлуатація спортивних споруд, спеціального обладнання та облаштування місць для проведення навчально-тренувальних зборів, спортивних змагань і заходів всеукраїнського та міжнародного рівнів.

Без тендерів пропонується проводити позапланові закупівлі лікарських засобів і виробів медпризначення для збірних команд України.

Також вільно передбачається закуповувати товари і послуги безпосередньо для проведення заходів з фізичної культури і спорту, фізкультурно-спортивної реабілітації інвалідів та участі збірних команд спортсменів України в міжнародних спортивних заходах.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування