У Азарова сподіваються, що Тимошенко займеться справою

П'ятниця, 5 листопада 2010, 22:27
Міністр закордонних справ Костянтин Грищенко сподівається, що Юлія Тимошенко привітає Віктора Януковича з перемогою на президентських виборах.

Про це він заявив в ефірі телеканалу "Інтер".

"Попередні президентські вибори були визнані світовою спільнотою чесними, прозорими, такими, які повністю відповідають самим високим стандартам", - сказав міністр.

"Загалом, у таких випадках той, хто програв, згідно з європейською, американською, будь-якою світовою традицією демократичною, вітає переможця і засвідчує, що він готовий з ним співпрацювати задля інтересів держави", - зазначив Грищенко.

"То може, нарешті, Юлія Володимирівна визнає ці вибори такими, що відбулися відповідно до цих стандартів, привітає діючого президента і, нарешті, займеться тією працею, яка є потрібною для держави", - заявив він.

Міністр вважає, що "опозиція має критикувати уряд, але критикувати, перш за все, з середини країни, а не використовувати всі можливі засоби для того, щоб через зовнішню критику, по суті, гальмувати наш рух вперед".

"Уявити собі, щоб якийсь сенатор, якийсь конгресмен, колишній член уряду в США виїхав у Європу і там би почав звертатися до політичних сил з тим, щоб зупини процеси, які є об'єктивно корисними для країни, яку він представляє, неможливо", - додав Грищенко.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування