Аваков продовжує війну з Кернесом

Понеділок, 8 листопада 2010, 12:26
Представники Арсена Авакова подали апеляцію на рішення суду про відмову перерахувати голоси на виборах мера Харкова на 56 дільницях.

Про це заявила заступник глави Харківської облорганізації "Батьківщини" Світлана Семко, повідомляє прес-служба партії.

У повідомленні зазначається, що позов до Харківської міської виборчої комісії був поданий щодо визнання протизаконної її бездіяльності у питаннях належної організації виборів мера.

Представники Авакова вимагали зобов'язати міську виборчу комісію провести повторний підрахунок голосів на виборах мера на 56 дільницях.

Сам Аваков заявив, що результати виборів у Харкові фальсифіковані. "Ми зафіксували колосальну кількість порушень, і процедура підрахунку голосів не витримує жодної критики. Це, по суті, фальсифікує вибір харків'ян", - заявляв він.

"Окружний адмінсуд Харкова відхилив позов кандидата, посилаючись на те, що доказова база позову була необґрунтованою", - йдеться у повідомленні.

Дату розгляду апеляції поки не відома.

Як відомо, раніше Харківський міськвиборчком визнав Геннадія Кернеса обраним мером. Його відрив від Авакова склав 0,61% голосів виборців.

Згідно з даними екзит-полу компанії GfK Ukraine, Аваков переміг на виборах мера, набравши 34,7% голосів. Кернес, згідно з результатами опитування, набрав 30,9%.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News