Люди Тягнибока погрожують "розпустити" міськраду

Понеділок, 8 листопада 2010, 13:09


У разі оголошення "фальсифікованих результатів" виборів до Тернопільської міської ради представники ВО "Свобода" складуть усі мандати, що зробить нечинною міськраду.

Про це заявив на прес-конференції новообраний міський голова Тернополя Сергій Надал, якого висувала "Свобода", повідомляє УНІАН.

Надал стверджує, що в ході "незаконного" проведення перерахунку бюлетенів у кандидатів від ВО "Свобода" зменшується кількість голосів, бо виявляють по дві відмітки у бюлетенях на підтримку кандидатів від "Свободи", через що бюлетені визнають недійсними.

Це, на його думку, може призвести до зменшення представництва депутатів від ВО "Свобода" у міській раді і до збільшення представників Партії регіонів.

"Ми не дозволимо групі людей безкарно красти голоси, нехтувати волевиявленням людей і тримати в заручниках ціле місто. Ми здамо мандати, оскільки впевнені, що на повторних виборах зможемо показати не гірший результат", - заявив Надал.

Як відомо, ТВК оголосила новообраним головою Тернополя представника ВО "Свобода" Надала. Посилаючись на дані ЦВК, прес-служба ВО повідомляє, що за пропорційною системою "Свобода" матиме у міській раді 11 депутатів із 60-ти.

За даними паралельного підрахунку "Свободи", вона претендувала на 24 мандати із 30 у мажоритарних округах.

Досі результати за мажоритарними округами ТВК не оголосила у зв'язку з тим, що на 7-ми округах результати оскаржують представники Партії регіонів.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News