Соратник Луценка: Ніхто нікуди тікати не буде

Вівторок, 9 листопада 2010, 09:28

Депутат від НУНС Тарас Стецьків заявляє, що екс-міністр внутрішніх справ Юрій Луценко не збирається покидати Україну у зв'язку з кримінальною справою.

Про це він заявив у коментарі ЛІГАБізнесІнформ.

Відповідаючи на питання, якими можуть бути справжні причини порушення кримінальної справи стосовно Луценка, Стецьків сказав:

"Яка боротьба з корупцією!? Це абсурд і дурість! Якщо відділ кадрів допустив порушення при прийнятті на роботу (водія Луценка, який фігурує у справі), то це не проблема міністра. Це просто смішно. Висмоктана з пальця справа".

При цьому він виключив, що Луценко спробує покинути країну вслід за екс-міністром економіки в уряді Юлії Тимошенко Богданом Данилишиним.

"Це було б подарунком Партії регіонів. Ніхто нікуди виїжджати не буде", - переконаний Стецьків.

На думку депутата, кримінальна справа - це "просто бажання підвісити на гачок, так само, як вони підвісили Тимошенко справами проти Данилишина,"посадкою" Макаренка і Діденка".

"Це дурість, яка обернеться проти самої Партії регіонів", - вважає Стецьків.

"Ніхто нікого не посадить. Нема за що садити. Це просто ідіотизм окремих нерозумних людей в Партії регіонів, які персонально з ним (з Луценком) зводять рахунки", - зазначив він.

Як відомо, стосовно Луценка порушено кримінальну справу за ст.191 ч.3 Кримінального кодексу України (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем).

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування