Герман сподобалося, як Янукович захистив бізнесменів з "кравчучками"

Середа, 1 грудня 2010, 12:16

Президент Віктор Янукович, наклавши вето на Податковий кодекс, захистив людей, вважає заступник глави адміністрації президента Ганна Герман.

"Президент став на бік людей, права яких мають бути захищені. Це ті люди, які свого часу, коли країні було вкрай важко, коли розвалився Союз, не чекали допомоги від держави - вони самі себе поставили на ноги, зробили собі бізнес, їздили по світу з "кравчучками" і розвивали свій бізнес, даючи робочі місця іншим людям. Їхнє право на самореалізацію і розвиток потрібно зберегти", - заявила Герман ЛігаБізнесІнформ.

"Ми не допустимо, щоб податкова адміністрація була репресивним органом, для якого закон не писаний, що вони можуть увірватися до підприємців без будь-якої постанови суду", - додала вона.

За її словами, позиція президента - таких прав податківцям давати не можна.

"Так, податки повинні платити всі. Це потрібно робити згідно із законом. Так, Податковий кодекс потрібно приймати. Але при цьому потрібно зберегти права людини. І президент чітко став на цю позицію. Це дуже сильний крок", - зазначила Герман.

"Перший президент України Леонід Кравчук учора прокоментував, що Віктор Федорович поставив права людини вище за економічні інтереси. Я вважаю, що це (заява Кравчука) - крок справжнього лідера, приклад того, як повинен поступати президент свого народу", - додала вона.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування