Янукович поставив Азарова за взірець політика і дав йому "вищий ґатунок"

П'ятниця, 17 грудня 2010, 12:17

Президент Віктор Янукович привітав прем’єр-міністра Миколу Азарова з днем народження.

"Без перебільшення можу стверджувати, що Ви увійшли в історію становлення незалежної України як авторитетний фахівець вищого ґатунку і державний діяч з високими моральними якостями", - йдеться у привітанні, оприлюдненому на сайті президента.

"Упродовж багатьох років Ви незмінно залишаєтеся взірцем політика із життєвою позицією справжнього громадянина, якому притаманні принциповість і відповідальність у питаннях реформування господарського комплексу нашої країни та зростання її економічного потенціалу", - заявляє Янукович, звертаючись до Азарова.

"Висловлюю слова глибокої вдячності за надійність та вірність нашій спільній справі, якій Ви віддаєте усі сили, знання та вміння", - звернувся президент до прем’єра і соратника.

Янукович побажав Азарову "добра, сімейного благополуччя, невичерпних життєвих сил та плідної професійної діяльності на благо Українського народу", а також "міцного здоров'я, Божої благодаті та незмінних успіхів в усіх добрих справах і починаннях заради щасливого майбутнього України".