Організатора вбивства директора супермаркету 4room таки віддадуть Україні

Четвер, 2 грудня 2010, 11:21

Родич директора меблевого супермаркету 4room Шабаба Алояна, підозрюваний у організації його вбивства, найближчим часом буде екстрадований до України.

Про це заявив перший заступник начальника управління карного розшуку МВС Сергій Редька.

За його словами, організатор цього вбивства, "який також носить прізвище Алоян", і є родичем загиблого, був затриманий у місті Казань влітку цього року.

"Ним було вжито максимум заходів, щоб уникнути екстрадиції на територію України. Були залучені значні кошти та корумповані зв’язки", - зазначив Редька.

За словами міліціонера, ця людина спробувала набути російського громадянства, однак пізніше один з районних судів міста Новосибірськ визнав незаконним набуття їм громадянства РФ, що в підсумку прискорить процес екстрадиції.

Водночас керівник департаменту МВС у зв’язках з громадськістю Дмитро Андрєєв додав: "Але те, що він тут буде, - це однозначно. Рішення з цього приводу вже прийняте і його повернення в Україну значно прискорить розслідування цієї справи".

Як відомо, 2 жовтня 2009 року двоє злочинців увірвалися до супермаркету та застрелили Алояна.

У перестрілці також загинули двоє співробітників міліції, одному з яких попри смертельне поранення вдалося підстрелили одного з кілерів, який потім помер в лікарні.

Другого кілера було затримано згодом, він перебуває в СІЗО.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News