Тимошенко знайшла винних в розколі демократичних політсил країни

Четвер, 2 грудня 2010, 21:38

Бізнесмен Дмитро Фірташ і екс-президент Віктор Ющенко співпрацювали для створення розколу в таборі демократичних політичних сил країни.

Таку думку озвучила лідер партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко, повідомляє її офіційний сайт.

На її думку, про це свідчать оприлюднені ресурсом Wikіleaks тексти розмов Фірташа з американським дипломатом.

"Цей документ, а, власне, розмова Фірташа з послом США говорить про дуже чіткі речі, що ця людина цілком і повністю співпрацювала з президентом Ющенком, що він свідомо докладав зусиль, працюючи в тіньовій сфері за тіньові гроші, як зруйнувати єдність демократичних сил і, на жаль, через вплив на Ющенка йому це вдалося", - сказала вона.

Водночас лідер партії "Батьківщина" наголосила, що вона у своїй політичної діяльності завжди протистояла тіньовим структурам.

"Я завжди працювала проти тіньових кланів, і буду працювати, тому що вони руйнують і силу України, і її економічну стабільність, вони руйнують і наш шлях до Європейського Союзу", - заявила Тимошенко.

"Тіньові клани руйнують права і свободи людей і заробляють сьогодні на можливостях і ресурсах України нечесно і незаконно", - додала вона.

"Саме тому такі документи, які зараз з'являються, вони підтверджують, що історичні події відрізняються від того, що іноді розповідають президенти і великі політики", - резюмувала політик.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування