У Ющенка хочуть знати, чим небезпечний Луценко

Неділя, 26 грудня 2010, 20:44

"Наша Україна" вимагає звільнення Юрія Луценка з-під варти і переведення розгляду всіх питань у прозоре, правове русло.

Про це йдеться в офіційній заяві прес-служби партії.

"Не дочекавшись жодної офіційної інформації від Генпрокуратури і правоохоронних органів, "Наша Україна" стверджує, що мотиви сьогоднішнього раптового затримання Луценка є суто політичними", - зазначається в заяві.

"Кидаючи за грати публічну людину і не даючи жодних зрозумілих пояснень, влада демонструє лиш одне - те, що вона розпочала зачистку політичного простору від опозиційних сил та політиків і взяла курс на поліцейську монополію", - вважають в "Нашій Україні".

Представники партії звертаються до правоохоронних органів з категоричною вимогою пояснити, яку "загрозу для суспільства становить Луценко, і надати вичерпну та зрозумілу відповідь щодо правових підстав його затримання".

Як відомо, в своїй заяві, розміщеній на офіційному сайті "народної самооборони", Луценко привітав "Віктора Андрійовича Ющенка з тим, що на шостий рік розслідування справи його отруєння в справі нарешті з'явився затриманий".

Він також повідомив, що "характерною деталлю, яка свідчить про повноту абсурду, є обгрунтування мого затримання - я нібито можу продовжувати скоювати інкриміновані мені посадові злочини (і це при тому, що я вже рік не обіймаю посаду міністра), а також створювати небезпеку для суспільства".

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування