Міліція: намети на Майдані ліквідували через Новий рік

П'ятниця, 3 грудня 2010, 09:02

У міліції заявляють, що наметове містечко на Майдані Незалежності було демонтоване "для підготовки центру столиці до Новорічних свят".

Про це йдеться у повідомленні прес-служби Міністерства внутрішніх справ.

Як зазначили у міліції, наметове містечко ліквідували співробітники Державної виконавчої служби Шевченківського райуправління юстиції та представники Головного управління контролю за благоустроєм столиці 3 грудня о 5 годині ранку на виконання рішення Окружного адмінсуду Києва.

"Тимчасові споруди кількох громадських організацій, майно, вилучене на місці проведення акції доставлено на майданчик складування та зберігання безхазяйного майна комунального підприємства "Київблагоустрій", - йдеться у повідомленні.

"Відповідно до законів "Про виконавче провадження" та "Про міліцію" охорону громадського порядку здійснювали працівники міліції", - зазначила прес-служба.

"Близько 250 працівників Головного управління МВС України в місті Києві та військовослужбовців внутрішніх військ МВС України несли службу у центральній частині міста. Порушень громадського порядку не допущено", - наголошується у повідомленні.

За інформацією міліції, "виконавчі дії були завершені о 5:45".

"Працівниками міліції проводиться документування щодо пошкодження покриття на Майдані Незалежності", - додала прес-служба.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News