Опозиція хоче справу за розгін Майдану

П'ятниця, 3 грудня 2010, 12:15

Опозиційні депутати звернуться до Генпрокуратури щодо порушення конституційних прав громадян під час знесення наметового містечка на Майдані.

Про це заявив на брифінгу віце-спікер Микола Томенко.

За його словами, депутати від БЮТ мають достатньо доказів того, що під час знесення містечка міліція порушувала права протестуючих підприємців.

"Ми хочемо, щоб було підготовлено звернення до Генпрокуратури і щоб це звернення підтримала максимальна кількість людей", - зазначив Томенко.

Віце-спікер висловив сподівання, що депутати від НУНС підтримають звернення колег з БЮТ. За словами Томенка, опозиціонери вимагатимуть від Генпрокуратури порушення відповідної кримінальної справи.

Крім того, він заявив, що опозиція наполягає на притягненні до відповідальності тих високопосадовців, які дали команду демонтувати наметове містечко.

"БЮТ-Батьківшина має реальні докази, записи та відеозйомку, про те, як силою розганялися люди на Майдані, тому ми будемо вимагати, щоб прем’єр, міністр внутрішніх справ, тобто ті, хто давали вказівку розігнати Майдан, відповіли", - зазначив віце-спікер.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування