Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Азаров розповів місцевій владі, що його відставка - не їхня справа

П'ятниця, 3 грудня 2010, 15:12

Прем'єр Микола Азаров закликає органи місцевого самоврядування уникати політизації своєї діяльності.

Про це він заявив на засіданні з нагоди дня місцевого самоврядування, повідомляє Обком з посиланням на Українські новини.

"Не займайтеся політикою. Ось як нещодавно кілька міських рад почали ухвалювати рішення про відставку уряду. Це що, ваша справа?", - сказав Азаров, звертаючись до представників органів місцевого самоврядування.

Після цього прем'єр попросив підняти руки тих з присутніх, хто вважає, що політичні питання є справою місцевих рад, однак ніхто руки не підняв.

Він підкреслив, що завдання уряду та місцевої влади полягає в тому, щоб створити в кожному населеному пункті можливість для людей заробляти гроші.

"Я буду працювати з ким завгодно, і з мером від "Свободи", від "Батьківщини", від "Нашої України" і взагалі безпартійним, і партійним, з усіма буду працювати", - додав Азаров.

При цьому він підкреслив, що буде співпрацювати з мерами тільки за умови, якщо вони будуть зацікавлені виключно у розвитку своїх населених пунктів.

Крім того, прем'єр заявив, що необхідно провести адміністративну реформу.

"Наше головне завдання - залишити на центральних органах тільки суто наші державні функції, а все інше передати вам на місця, але передати не без збільшення чисельності ваших працівників, а навпаки", - сказав Азаров.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування