Грач розповів, що його тримає в партії

Неділя, 5 грудня 2010, 19:34

Депутат від КПУ Леонід Грач пророкує смерть партії, якщо та не піде в опозицію.

"За Податковий кодекс я голосував із великим болем в серці. Виконував рішення президіуму партії. Зате з неймовірною радістю я віддавав свій голос за скасування першого варіанту кодексу", - цитує політика Gazeta.ua.

Як відомо, за Податковий кодекс КПУ віддала всі 26 голосів.

За словами лідера кримських комуністів, члени КПУ всупереч рішенню партійної верхівки долучались до протестів підприємців. Але з мітингів їх виганяли.

"Наші товариші приходили на протести. Але підприємці одразу їм заявляли: "Що там ваша партія наголосувала? З вами все ясно!" Цим голосуванням ми самі вибиваємо у себе з-під ніг електоральну підтримку", - підкреслив Грач.

Рядові члени КПУ були налаштовані проти прийняття Податкового кодексу.

"Якщо ми й далі будемо підігравати владі, якщо приймемо Трудовий і Житловий кодекси, на наступних виборах за нас ніхто вже не проголосує. Партія просто помре", - наголосив депутат.

На думку Грача, прийняття рішень в партії узурпувало вузьке коло осіб.

"Та яка там партійна дискусія? Все вирішує Симоненко і 5-7 людей з його оточення. Я давно ставив питання про те, що в коаліції з Партією регіонів комуністам не місце. Краще вже без жодних коаліцій, ніж з такою. Ніхто мене не послухав", - розповів депутат.

Грач уточнив, що з партії не виходить "принципово": "Розвалити ж завжди простіше, ніж змінити порядок речей. Нам треба очистити ряди, оновитись. Інакше КПУ не має жодних перспектив".

Як відомо, в кінці жовтня депутат заявив, що не буде входити до коаліції.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...