Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Донецький губернатор побачив, як Янукович образив "всіх людей"

Понеділок, 6 грудня 2010, 19:25

Глава Донецької облдержадміністрації Анатолій Близнюк вважає, що від збереження спрощеної системи оподаткування "постраждають всі люди", всі рядові українці.

Про це він заявив у понеділок, коментуючи ухвалення нового Податкового кодексу України з урахуванням пропозицій глави держави, повідомляє "Обком" з посиланням на УНІАН.

На думку Близнюка, підприємці своїми протестами домоглися від президента збереження спрощеної системи оподаткування для малого бізнесу, але тим самим урізали можливості держави для покращення життя всіх, хто сьогодні перебуває на бюджетному фінансуванні.

"Прийнявши вимоги страйкуючих, або не знаю, як їх назвати, людей, які там ночували на Майдані, держава недоотримає того, що вона планувала отримати в бюджет", - пояснив Близнюк.

За його словами, "плани на поліпшення життя бюджетників, ветеранів, людей, що звертаються до лікарень, дітей у школах та дитячих садках, просто плани держави в цьому питанні, чи амбіції (держави) будуть меншими".

При цьому губернатор підкреслив, що говорить не про якісь конкретні суми, а в цілому про ситуації, що склалася в економіці країни.

"Я говорю не про конкретні суми, я кажу про принцип - держава планувала отримати ці гроші і розділити їх на потреби держави. Тепер просто держава їх не отримає і держава не зможе зробити те, що вона планувала зробити", - підсумував Близнюк.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...