Герман обіцяє, що Україна стане центром свободи слова

Середа, 8 грудня 2010, 10:34

Заступник глави адміністрації президента Ганна Герман переконана, що Україна стане центром розвитку свободи преси на всьому пострадянському просторі.

Про це вона сказала на Форумі європейських і азіатських медіа в Києві, повідомляє Обком з посиланням на Уніан.

Герман зазначила, що президент Віктор Янукович просив її дуже детально інформувати про всі питання, які будуть обговорюватися на цьому форумі.

"Він дуже багато приділяє уваги проблемам свободи преси в Україні, і я переконана, що Україна стане центром розвитку свободи преси на всьому пострадянському просторі", - сказала Герман.

Вона також зачитала привітання Януковича учасникам форуму."Форум - це унікальний проект, покликаний вирішити одне спільне завдання, - підготувати інформаційний простір наших країн для рівноправного партнерства та чесної конкуренції, зберігаючи свободу слова, толерантність і повагу один до одного", - зазначив президент.

Від свого імені Герман побажала учасникам форуму прозорості, свободи та цікавої дискусії.

"Всі громадяни нашої кульки повинні вчитися працювати в нових умовах, коли все має бути прозоро, чесно і без подвійних стандартів. Якщо ти говориш правду, завжди і скрізь, ти ніколи не боїшся, що вона десь "вилізе", на якомусь інформаційному сайті", - зазначила Герман.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування