Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Донецький мер став російською "Людиною року"

Середа, 8 грудня 2010, 16:55

Мер Донецька Олександр Лук'яненко став лауреатом національної російської премії "Людина року - 2010".

Як повідомляє сайт Донецької міськради, 10 грудня 2010 року в Москві в Храмі Христа Спасителя відбудеться церемонія нагородження Лук'яненко.

Згідно з повідомленням, рішення про нагородження мера Донецька ухвалила експертна рада Російського біографічного інституту за поданням правління земляцтва донбасівців Москви.

"Почесне звання присуджене Лук'янченку за великий внесок у розвиток міста Донецька, зміцнення економічних і культурних зв'язків Росії і України", - йдеться у повідомленні.

"Національна премія "Людина року" була заснована у 1993 році Російським біографічним інститутом, головне завдання якого - дослідження російського суспільства крізь призму діяльності найбільш видатних його представників", - наголошується на сайті.

Премію присуджує спеціально створена експертна рада. У 2010 році її отримали 35 чоловік.

Зокрема, премію також присудили президентові України Віктору Януковичу за зміцнення економічних і культурних зв'язків між Росією і Україною.

Президенту Росії Дмитру Медведєву дали премію за зміцнення російської державності, а прем'єру Володимиру Путіну за зміцнення економіки Росії.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...