Герман сказала, кого ще "уріжуть"

Четвер, 9 грудня 2010, 17:09

Число заступників міністрів планується скоротити до двох осіб.

Про це заявила заступник глави адміністрації президента Ганна Герман, повідомляє Уніан.

"Більше не буде по вісім заступників (міністрів), як є зараз, а тільки по два. І один із заступників виконуватиме і функції керівника апарату", - сказала Герман.

Також вона повідомила, що скорочення будуть проведені і в обласних органах влади.

Крім того, за її інформацією, президент має намір підписати відповідний указ про скорочення в органах влади вже у четвер.

"Сьогодні президент підпише відповідний указ. Про це він заявив на засіданні комітету. Він уже дуже конкретно і чітко покаже ті скорочення, які будуть", - сказала Герман.

Вона також повідомила, що апарат уряду Україна буде скорочено наполовину.

"Сьогодні прем'єр на засіданні підтримав ідею президента і підтвердив 50% скорочення всього апарату Кабінету міністрів України", - цитує Герман "Інтерфакс-Україна".

Чиновник уточнила, що в ході засідання президент звернув увагу на необхідність боротьби з корупцією, у тому числі і за рахунок адміністративної реформи, і залучення до державної служби нового покоління молодих управлінців.

У той же час, як повідомив агентству один з учасників наради, в ході засідання Янукович поставив завдання скорочення по інших органах держуправління не менше, ніж на 30%.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News