Турчинов: Шустер дуже популярна людина в Генпрокуратурі

Четвер, 9 грудня 2010, 18:44

Перший заступник глави "Батьківщини" Олександр Турчинов на допиті в Генпрокуратурі коментував висловлювання екс-міністра внутрішніх справ Юрія Луценка.

Висловлювання екс-міністра наводилися в контексті обвинувачення, пред'явленого Луценко Генпрокуратурою, повідомив Турчинов у четвер після допиту.

"Знову дуже багато питань. Мені запропонували подивитися разом зі слідчими запис передачі "Шустер live", де Луценко давав коментар з цього питання. Я змушений був дивитися запис цієї цікавої передачі", - зазначив він.

"Я так розумію, що пан Шустер дуже популярна людина в Генеральній прокуратурі України. Тому що його передачі використовують як докази чи аргументи у справі", - сказав Турчинов.

При цьому перший заступник глави "Батьківщини" висловив жаль, що йому доводиться витрачати багато часу на походи до Генпрокуратури замість того, щоб займатися опозиційною діяльністю.

Як відомо, Турчинов викликався на допит в Головне слідче управління Генпрокуратури 11 листопада 2010 року.

Тоді він повідомив журналістам, що слідчий допитував його як свідка у справі за обвинуваченням екс-глави МВС Луценка в розкраданні коштів.

Генпрокуратура інкримінує Луценко привласнення, розтрату майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем.

Мова йде про нарахування зайвих 40 тисяч гривень пенсії водієві екс-міністра. Луценко перебуває на підписці про невиїзд.

Раніше Турчинова кілька разів викликали на допити до Служби безпеки України. Так, 8, 20 і 22 вересня 2010 року СБУ допитувала його в якості свідка у справі про розмитнення імпортного газу.

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування