Міліція затримала озброєних до зубів "тризубівців"

Вівторок, 11 січня 2011, 09:32

На Івано-Франківщині затримано 9 озброєних осіб, які є членами ВО "Тризуб".

Як повідомляє прес-служба управління МВС в Івано-Франківській області, до міліції надійшла інформація про те, що на територію Івано-Франківщини прибула група осіб, які планують проведення протиправної акції, що може мати широкий суспільний резонанс.

"З метою упередження вчинення будь-яких протиправних дій в ході проведення комплексу оперативно-розшукових заходів та слідчих дій було затримано 9 членів групи - жителів різних регіонів України", - йдеться у повідомленні.

"В ході дослідчої перевірки виявилося, що більшість з затриманих осіб є членами Всеукраїнського об’єднання "Тризуб", - зазначили у міліції.

Як зазначається у повідомленні, "під час їх затримання було виявлено та вилучено автомат АКМСУ без номера та 124 патрони до нього, 3 пістолети різних марок з набоями, саморобні ножі, 9 радіостанцій різних марок, дві гранати без запалів, дві пневматичні гвинтівки з оптичними прицілами, помпову рушницю, споряджену набоями".

За цими фактами порушені кримінальні справи. Вказані особи перевіряються на причетність до вчинення інших злочинів на території України.

Як відомо, раніше організація "Тризуб" заявляла про масові арешти своїх активістів через підрив пам’ятника Сталіна у Запоріжжі.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування