Підприємці з Майдану не прийдуть підтримати соборність?

Неділя, 16 січня 2011, 17:58

Підприємці, які протестували на Майдані проти Податкового кодексу, не братимуть участі в політичній акції 22 січня.

Про це заявив представник Координаційної ради підприємців Володимир Дорош в інтерв’ю "Німецькій хвилі".

За його словами, підприємці не братимуть участі і в політичній акції 22 січня, куди їх кличе опозиція на чолі з Юлією Тимошенко.

"Підприємці збирають власну акцію протесту наприкінці зими, аби продемонструвати владі абсурдність регуляторних норм ведення бізнесу в Україні", - зазначається в повідомленні.

"Ми поза політикою. Торік ми так само боролися з Тимошенко і її регулюванням бізнесу. Ми не хочемо, аби підприємці були розмінною монетою чи гарматним м’ясом. Ми проти, аби на підприємцях заробляли свої бали будь-які політики", - наголосив Дорош.

Активіст уточнив, що підприємці вимагають звільнити Сергія Мельниченка, який був комендантом наметового містечка.

"Свободу Мельниченка ми всі відстоюємо і домагаємося. А всіх інших осіб, проти яких порушили кримінальні справи, ми навіть не бачили на протестах. Це може бути пов’язано з тим, що через людей, які мають проблеми із законом, хочуть влаштувати акцію. То ми в цьому участі ніяк не беремо", - сказав Дорош.

В свою чергу, один з координаторів акцій проти Податкового кодексу Олександр Данилюк повідомив, що підприємці братимуть участь в акціях протесту влаштованих опозицією.

Він також зазначив, що 17 січня відбудеться акція протесту перед адміністрацією президента проти переслідувань підприємців, які відстоювали свої права.

Протестувальники домагатимуться, аби всі кримінальні справи були закриті і щоб всіх, хто нині перебуває в ізоляторі, відпустили, сказав Данилюк.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування