Тимошенко тільки почне читати свою справу

Середа, 5 січня 2011, 15:07

Лідер БЮТ Юлія Тимошенко починає ознайомлення з матеріалами кримінальної справи, порушеної проти неї.

Про це вона розповіла у середу перед входом до Генпрокуратури.

"З сьогоднішнього дня я починаю ознайомлення зі справою і зараз мені будуть надаватися 17 томів справи щодо того, що нібито гроші за рахунок грошей Кіотського протоколу наш уряд платив пенсії під час кризи", - сказала Тимошенко.

Вона в черговий раз назвала подібні дії терором проти опозиційних політиків.

На питання, скільки часу вона збирається провести у Генпрокуратурі, зважаючи на те, що після минулого 12-ти годинного допиту з'явилася інформація про те, що вона нібито була там добровільно, Тимошенко відповіла: "Мені здається, що вони вже заплуталися у своїй власній неправді".

"Я сьогодні маю нагоду переглянути всі протоколи з відеозаписами, які робилися 30 грудня, і я буквально по хвилинах встановлю той час, коли я багаторазово зверталася до слідчого з клопотанням перервати допит, який триває нерозумну кількість годин", - сказала вона.

Тимошенко пообіцяла повідомити пресі "похвилинно і посекундно" час, коли вона заявляла подібні клопотання згідно з протоколами.

"Я думаю, що це є непоганий документальний доказ того, що 11 з половиною годин вони допитували і, власне кажучи, знущалися з мене напередодні свята за своїм власним бажанням", - зазначила лідер БЮТ.

"Я думаю, що зовсім треба не мати розуму, щоб закидати людині, що вона самостійно ходить у прокуратуру за власним бажанням і за власним бажанням там знаходиться 10-11 годин на добу", - заявила вона.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування