Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко пообіцяла здати Генпрокуратурі аналізи

Середа, 5 січня 2011, 15:40

Лідер БЮТ Юлія Тимошенко має намір довести кримінальну справу проти неї до абсурду.

Про це вона заявила перед черговим візитом до Генпрокуратури в середу.

"Я буду в це приміщення, яке колись було Генпрокуратурою, регулярно ходити, буду здавати їм всі покази і всі аналізи, які їм треба. Я буду робити все для того, щоб довести цю справу до абсурду", - сказала Тимошенко.

Вона пообіцяла якомога швидше ознайомитися з матеріалами цієї справи, щоб вона була передана до суду.

"Я хочу, щоб ще один абсурд став очевидним для країни і світу, як судді будуть садити політика за виплату пенсій", - сказала лідер БЮТ.

Тимошенко також поділилася враженнями від свого вранішнього візиту до Апеляційного суду, де вона підтримувала Юрія Луценка і Анатолія Макаренка.

"Я сьогодні в Київському апеляційному суді спостерігала таке шоу, яке не в кожній країні побачиш. Привезли в суд одного Юрія Луценка і сотня омоновців стояла на всіх поверхах. І коли я спускалася з 5 поверху на 3, на кожному поверсі були десятки озброєних до зубів людей, які незрозуміло що охороняли там за бюджетні гроші", - заявила вона.

"Можливо, вони думали, що Юра Луценко буде кудись бігти, або що ми будемо якимсь чином силою його відбивати у прокуратури. Ви знаєте, просто дивно, яка безпорадність, яка глупість і який безмежний страх", - зазначила лідер БЮТ.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування