Герман: "Для Тимошенко кожен день - протистояння"

Середа, 5 січня 2011, 16:32

Українці втомилися від протистояння і протестів, але Юлія Тимошенко цього все ніяк не зрозуміє.

Про це заявила заступник глави адміністрації президента Ганна Герман, коментуючи заклик Юлії Тимошенко до українців зібратися 22 січня, в День Соборності України, на Майдані Незалежності в Києві, повідомляє ЛІГАБізнесІнформ.

"Для Юлії Володимирівни кожен день - протистояння. Вона кожну дату, кожне свято, кожну подію і кожен свій вихід використовує для розпалювання протистояння в суспільстві. Але вона від цього втрачає", - сказала вона.

"Якби Тимошенко займала конструктивну позицію, об'єднуючу, вона б не програла минулі вибори. Люди вже давали їй оцінку і дали знову. Українці втомилися від протистояння. Вони хочуть стабільності і конструктиву. Хочуть, щоб ми знаходили компроміс і розуміння", - зазначила Герман.

"Президент давно затвердив план святкування на 22 січня, коли вся Україна буде відзначати День Соборності нашої держави, день єднання. У нас давно розроблений план заходів. І я думаю, що це день об'єднання, а не день протестів і протистояння", - підкреслила чиновниця.

За її словами, Тимошенко вдасться вивести кілька сотень чи навіть кілька тисяч осіб на 22 січня.

"Але не потрібно робити з цього проблему. У нас демократія. Кожен йде туди, куди йому подобається. Ми ж будемо і далі стояти на позиції конструктивізму", - підкреслила Герман.

"Плани президента на цей день - об'єднують. Це моя сфера відповідальності, я брала участь в робочій групі, яка займалася цією датою", - зазначила чиновниця.

"Я можу абсолютно відповідально сказати, що план на 22 січня дуже об'ємний, президент обов'язково буде брати участь. Він ніколи не проігнорує цей день. Ми активно готуємося до цієї дати", - розповіла Герман.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News