Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Генпрокуратуру "примхи і забаганки" Тимошенко не хвилюють

Четвер, 6 січня 2011, 09:51

Юлія Тимошенко має з'явитися у Генпрокуратурі 13 січня для ознайомлення з матеріалами кримінальної справи.

Про це йдеться у заяві, яку оприлюднила прес-служба відомства.

"Кожного разу, відвідуючи Генпрокуратуру, Тимошенко у своїх інтерв’ю намагається дискредитувати працівників Головного слідчого управління, вдаючись до відвертої неправди, або навіть брехні", - йдеться у заяві.

У Генпрокуратурі спростували заяви Тимошенко про те, що її допитували у зв’язку з візитом на засідання Апеляційного суду Києва, де розглядалася скарга Юрія Луценка на зміну йому запобіжного заходу.

Як наголосила прес-служба, "насправді, слідчий у справі попередив її про неявку в призначений час без поважних причин, оскільки вона була викликана на 12 годину, а з’явилась о 16".

"У відповідь Тимошенко послалася на сімейні обставини, хоча вся країна мала змогу бачити її в Апеляційному суді Києва", - заявили у Генпрокуратурі.

"Слідчий спокійно сприймає усі її примхи і забаганки. Сьогодні, 6 січня, Тимошенко до прокуратури не викликається", - зазначили у відомстві.

Як повідомили у ГПУ, Тимошенко "було призначено з’явитися як обвинуваченій для ознайомлення з матеріалами кримінальної справи на 10 січня, але, оскільки вона заявила клопотання перенести це на 13 січня у зв’язку з неможливістю присутності в цей час її адвоката, слідчий задовольнив її прохання".

"Також, вона заявляє, що до розслідування її справи залучено 18 слідчих. Однак це чергова неправда. Їх усього двоє. У прокуратури є багато й інших справ", - зазначили у Генпрокуратурі.

"Із наведеного видно, що Тимошенко свідомо спотворює та маніпулює фактами задля здобуття політичних дивідендів", - йдеться у заяві.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування