Янукович попросив у Бога нових сподівань

Четвер, 6 січня 2011, 10:44

Президент Віктор Янукович привітав українців з Різдвом Христовим.

Про це повідомляє прес-служба глави держави.

"Господь дав нам ласку дочекатися і цього року того визначного вечора, коли усі православні християни з надією вдивляються в небо, де сходить Різдвяна зоря. Зоря, що сповіщає про народження Божого Сина", - йдеться у вітанні Януковича.

"Я щасливий, що в ці хвилини ми разом, увесь православний світ, славимо дитя Господнє і з вірою та любов’ю дивимося в перспективу нового року, який, ми маємо надію, принесе нам усім багато радості, здоров’я, мир і благодать на нашу землю", - зазначив він.

"Дай нам Боже щастя. Дай Боже кожній родині і кожній людині нових сподівань і впевненості в завтрашньому дні", - наголосив Янукович.

Українців з Різдвом також привітала лідер БЮТ Юлія Тимошенко, повідомляє її сайт.

"Це свято символізує народження – народження нових надій, нової віри, нового життя. Це – народження правди, честі і добра", - зазначила вона.

"Це свято упродовж більше ніж двох тисяч років дарує людям надію на життя вічне, на перемогу добра над злом. І я хочу, щоб ми саме після цього свята стали ще сильнішими в боротьбі за життя нашої країни і за кожну людину – за її права, за її можливості, за справедливість", - заявила Тимошенко.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...