Бютівець вважає, що Герман варто зняти свої діаманти

Четвер, 6 січня 2011, 11:25

Якщо БЮТ прийде до влади в Україні, то нинішні чиновники будуть відповідати за все, що зробили.

Про це заявив заступник глави фракції БЮТ Сергій Соболєв, у відповідь на слова заступника глави адміністрації президента Ганни Герман про "нову традицію", коли чиновники повинні знати, що наступна влада буде уважно вивчати їхню діяльність, повідомляє ЛІГАБізнесІнформ.

"Якщо б пані Герман до себе ставилася так само, як вона говорить, то зняла б діаманти, діамантові кольє, діамантовий годинник. А її чоловік у "Сана Ханті" не скупався б постійно. Я думаю, не їй після цього роздавати такі інтерв'ю" , - сказав він.

"Наскільки я знаю, ця пані ніколи бізнесом не займалася. І чоловіки її теж не займалися", - зазначив депутат.

"Так що якщо б вона відзвітувала про свою власність, про те, у що вона одягається і на які гроші живе, я думаю, в жодного інспектора не було б питань, хто перший повинен бути притягнутий до відповідальності", - заявив Соболєв.

За його словами, "владі потрібно почати з себе, з усіма їхніми заводами і фабриками, які вони встигли поцупити у держави під виглядом приватизації, а потім вже починати розбиратися з рештою чиновників більш дрібного рангу, тими хто був до них при владі".

"Так що тотальний процес гряде. Він не за горами. І Ганні Герман і всій їхній команді доведеться відповідати за їх "художества", - сказав БЮТівець.

Також, Соболєв заявив, що ініціатори скасування тендерів щодо Євро-2012 будуть відповідати після зміни влади в Україні.

"Чинна нормативна база та законодавство чітко прописує порядок проведення тендерів в Україні, незалежно від того, про що йде мова. Як ви знаєте, сьогодні прийнято безпрецедентне рішення про те, що всі міжнародні змагання будуть без тендерів", - сказав він.

"Ініціатором цього був Азаров, Колесніков, а також ті, хто проводив рішення через сесійний зал парламенту. І прикладів таких - сотні", - зазначив БЮТівець.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News