В аварії на Харківщині постраждали 12 осіб

Неділя, 9 січня 2011, 10:16

Кількість постраждалих внаслідок аварії автобусу на Харківщині зросла до 12 осіб.

Про це повідомляє прокуратура Харківської області.

Як зазначається у повідомленні, одну з постраждалих, яка знаходилась у найгіршому стані, гелікоптером направлено до Харківської клінічної лікарні швидкої та невідкладної медичної допомоги.

"Судово-медичне обстеження встановило, що водії зазначених транспортних засобів у стані алкогольного сп’яніння не перебували", - заявили у прокуратурі.

За фактом аварії порушено кримінальну справу за ознаками складу злочину, передбаченого частини 1 статті 286 Кримінального кодексу (порушення правил безпеки руху).

Як відомо, 8 січня близько 8:30 на 58-ому кілометрі автошляху Харків – Сімферополь – Севастополь – Ялта (Нововодолазький район) сталася дорожньо-транспортна пригода за участю рейсового автобусу "Neoplan" та автомобіля "Таврія Славута".

Під час маневру обгону водій автомобіля "Таврія" не впорався з керуванням та допустив зіткнення з автобусом. Внаслідок цього автобус перекинувся на правий бік, а автомобіль з’їхав на узбіччя.

Під час ДТП в салоні автобусу знаходились 30 осіб. Пасажири автобусу отримали травми різного ступеню тяжкості. Раніше повідомлялося, що постраждали сім осіб.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування