Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Раді вимагають зняти Табачника, з яким відбуваються "дивні речі"

Середа, 2 лютого 2011, 09:53

Партія "За Україну!" продовжує наполягати на відставці міністра освіти й науки Дмитра Табачника.

Про це заявив лідер партії В’ячеслав Кириленко, виступаючи з трибуни парламенту у середу.

"Ми вкотре звертаємо увагу, що президент Янукович в інтересах української освіти якомога швидше повинен відправити Табачника у відставку", - сказав він.

За словами Кириленка, "викликає здивування імунітет цього чиновника (Табачника)".

"З цим міністром взагалі відбуваються дивні речі. Прем’єр-міністр Азаров покладає квіти до пам’ятника битви під Крутами – і в цей же час міністр його уряду викреслює з підручників з історії будь-яку згадку про Крути", - сказав Кириленко.

"Перший заступник глави адміністрації президента Ганна Герман каже, що президент ніколи не погодиться з освітньою реформою Табачника, – а наступного дня цей міністр рекомендує високопоставленому чиновнику адміністрації подати у відставку за такі висловлювання", - додав він.

Крім того, за словами Кириленка, незважаючи на протести студентів та викладачів по всій країні, новий закон про освіту від Міносвіти був внесений до порядку денного парламенту.

На думку депутата, ухвалення закону про вищу освіту у вигляді, запропонованому його авторами, призведе до "деградації вищої освіти в Україні, що, очевидно, і є основним завданням пана Табачника".

"Українська правда"

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування