БЮТівський вигнанець каже, що за скандальне голосування нічого не пропонували

Середа, 2 лютого 2011, 11:00

Екс-БЮТівець Анатолій Семинога стверджує, що добровільно проголосував за зміни до Конституції.

Про це він заявив журналістам у Верховній Раді.

Зокрема, на прохання прокоментувати інформацію, що більшість тиснула на нього через бізнес родичів, Семинога сказав: "Я чув цю інформацію і скажу вам відверто - сьогодні тиск йде не тільки на мене, а практично на весь середній бізнес".

"Йде тиск за допомогою Генпрокуратури, податкової, СБУ тощо. І на мене здійснюється тиск не менший, ніж на інших. Але ці проблеми вирішуються. Вони не мають жодного відношення до політики і я переконаний, що ми їх повирішуємо своїми силами", - зазначив він.

"Якихось пропозицій з приводу цього голосування абсолютно ні від кого не було, це була моя позиція, моя точка зору", - наголосив Семинога.

Він пояснив свою позицію тим, що вважає недоцільним проводити вибори навесні поточного року. "По-перше фізично, бо по часу ніхто не встигає, а по-друге, країна до цих виборів не готова", - зазначив депутат.

Водночас Семинога додав, що залишається прихильником БЮТ, але у парламенті поки що планує бути "сам по собі".

На питання, чи залишить він тепер посаду глави Київського осередку БЮТ, він відповів, що це залежатиме від рішення політради партії.

"У нас є партійна дисципліна, я їй підпорядкований, і якщо вона (політрада) вирішить, що я повинен залишити цю посаду, то я її залишу", - сказав Семинога.

Як відомо, фракція БЮТ виключила Семиногу зі свого складу через те, що він проголосував за зміни до Конституції, згідно з якими наступні парламентські вибори відбудуться 2012 року.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування