Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Льовочкін відправив заступника в Раду просто через скорочення?

Четвер, 3 лютого 2011, 09:26

Повноваження екс-заступника голови Адміністрації президента Геннадія Васильєва будуть розподілені між першим заступником глави АП Оленою Лукаш і заступником глави АП Андрієм Портновим.

Таку інформацію має газета "Комерсант-Україна".

Як відомо, 2 лютого президент Віктор Янукович звільнив Васильєва, який курирував в адміністрації глави держави діяльність силових відомств.

"Це рішення пов’язане з переходом Геннадія Васильєва на постійну роботу в парламент", - заявив глава АП Сергій Льовочкін. Васильєв із квітня 2010 року і досі не склав депутатські повноваження.

Соратники Васильєва стверджують, що жодної іншої причини звільнення з Адміністрації президента, крім оприлюдненої, немає.

"Я не чув, щоб він із чимсь не впорався", - сказав перший заступник голови парламентського комітету з питань законодавчого забезпечення правоохоронної діяльності Володимир Олійник (Партія регіонів).

"Зараз проходить процес скорочення АП, можливо, у цьому контексті й відбулося звільнення", - додав він.

31 січня на погоджувальній раді Верховної Ради була підтримана вимога опозиції про дострокове припинення повноважень дев'яти народних депутатів, які перейшли на іншу роботу, серед яких був і Васильєв.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування