Медведєв приховано розкритикував Путіна?

Четвер, 3 лютого 2011, 13:34

Терорист-смертник, що підірвав бомбу в аеропорту Домодєдово, перебував під дією сильнодіючих наркотичних і психотропних речовин.

Про це повідомив глава ФСБ Олександр Бортников на зустрічі із президентом Росії Дмитром Медведєвим.

За словами Бортникова, одна з експертиз показала, що "у фрагментах тіла смертника була величезна кількість сильнодіючих наркотичних і психотропних речовин".

У свою чергу президент Росії Дмитро Медведєв розкритикував посадових осіб, які повідомляють про розкриття теракту в московському аеропорту "Домодєдово".

"Вважаю абсолютно неприпустимим, коли ще до проведення всіх слідчих процедур, підготовки обвинувального висновку, відправлення його до суду, винесення вироку й до набрання ним чинності хтось повідомляє про розкриття злочину, тим більше такого тяжкого", - заявив Медведєв.

"Ви мені доповідали, що є просування в розслідуванні, це добре, але ні представники прокуратури, Слідчого комітету, ні інші посадові особи не мають права повідомляти про розкриття злочину", - підкреслив Медведєв.

"Цей злочин не розкритий, проте, є рух уперед", - констатував російський президент.

Перед цим у середу ввечері прем'єр Росії Володимир Путін заявив, що слідству вдалося розкрити теракт, вчинений в аеропорту "Домодєдово" 24 січня.

На питання, чи є вже якісь "зачіпки", прем'єр відповів: "Не зачіпки, можна вважати, що справа в цілому розкрита".

РИА Новости, Інтерфакс

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування