Сина прокурора, який збив трьох жінок, виправдають?

Четвер, 3 лютого 2011, 17:19

Сина прокурора, який у жовтні 2010 року у Дніпропетровську на автомобілі збив на смерть трьох жінок, можуть виправдати.

Про це заявив адвокат родичів загиблих Едмонд Саакян, передає УНІАН.

За його словами, обвинувачений Дмитро Рудь компенсував матеріальні та моральні збитки родичам загиблих.

"Розмір компенсації визначали представники обох сторін на основі судової практики. Крім того, у кримінальній справі стосовно Рудя відображено ненавмисний характер злочину", - наголосив Саакян.

За словами адвоката, він брав участь у слідчому експерименті на місці ДТП.

Сам обвинувачений пояснив слідству, що в день трагедії їхав по Набережній Перемоги зі швидкістю 60 кілометрів на годину.

Троє жінок дійсно стояли на розподільчій смузі дороги, однак через небезпечну близькість транспорту, що рухався зустрічною смугою, вони відступили назад і потрапили під колеса автомобіля Рудя.

Адвокат родичів загиблих підкреслив, що Рудь зник з місця події у стані афекту, але перед цим викликав швидку медичну допомогу.

Саакян також повідомив, що Рудю пред’явлено офіційне звинувачення статтею порушення правил керування транспортним засобом з тяжкими наслідками. Зазначеною статтею передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на термін від 5 до 10 років.

За словами адвоката, справу Рудя передали на розгляд Орджонікідзевського районного суду Запоріжжя. Процес буде відкритим. Дата першого засідання поки не визначена.

Як відомо, 20 жовтня 2010 року о 6.40 у Дніпропетровську водій позашляховика допустив наїзд на пішоходів, які чекали зеленого сигналу світлофора на пішохідному переході посеред проїжджої частини. Водій з місця ДТП зник. Внаслідок ДТП загинули три жінки.

Водій виявився сином прокурора одного із районів міста.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...