Герман: Тимошенко вигадала собі загрозу від Януковича

Четвер, 3 лютого 2011, 19:52

Заява лідера "Батьківщини" Юлії Тимошенко про існування загрози її життю з боку глави президента Віктора Януковича є "відчайдушною спробою повернути до себе увагу суспільства".

Таку думку озвучила заступник глави адміністрації президента Ганна Герман у четвер у Варшаві, повідомляє УНІАН.

"Відверто кажучи, мені дуже шкода Юлію Володимирівну. Їй справді можна щиро поспівчувати, але не через вигадану загрозу для неї, бо цю загрозу вона вигадала сама для себе, а через те, що вона як політик безпрецедентно стрімко втрачає популярність і рейтинг", - сказала Герман.

Водночас, вона зауважила, що така ситуація є насправді прикрою для влади.

"Тому що ми зацікавлені мати сильну, розумну і авторитетну опозицію. А не опозицію, яка живе ілюзіями, яка марить", - додала заступник глави адміністрації.

За словами Герман, "заяву пані Тимошенко про загрозу для неї з боку президента можна пояснити лише одним: відчайдушними спробами повернути до себе увагу суспільства".

"Ту увагу, яку вона стрімко і незворотньо губить", - вважає чиновник.

"Мені шкода Тимошенко і через те, що вона очевидно не усвідомлює, що, роблячи подібні, абсурдні звинувачення на адресу глави держави, вона лише прискорює своє остаточне політичне фіаско", - додала Герман.

"Замість того, щоб шукати причину усіх своїх провалів і програшів останніх років серед зовнішніх ворогів, екс-прем’єру треба більш уважно розібратися із самою собою і своїм оточенням. Те, що вона зараз робить, можна назвати політичним самогубством", - переконана Герман.

Як відомо, в четвер Тимошенко заявила: "Що б зі мною не трапилося, це буде на відповідальності персонального президента України Януковича".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування