"Юра Єнакієвський" стверджує, що його замовили

П'ятниця, 4 лютого 2011, 11:20

Депутат від Партії регіонів Юрій Іванющенко спростував інформацію про свою причетність до кримінального світу.

Такий висновок можна зробити з його слів в інтерв'ю журналу "Кореспондент".

Коментуючи заяви екс-глави МВС Юрія Луценка про те, що Іванющенко очолював організовану злочинну групу, депутат сказав: "Знаєте, чого я зрозуміти не можу? Чому ж, якщо у когось була така компрометуюча мене інформація, вони стільки років мовчали?" .

"Ще Луценко говорив, що я ховаюся в Монако. Але і це обман. Я ніколи постійно не жив у Монако. Так, 12 років тому в мене був вид на проживання, але я порушив умови проживання", - зазначив Іванющенко.

"Згідно з правилами, маючи дозвіл на проживання, потрібно перебувати в Монако не менше шести місяців. Моє ж перебування там за рік не перевищувало півтора місяці. Так от, після цього інциденту мене сім років взагалі не пускали в Монако", - заявив він.

"Я думаю, що це йде чисте замовлення. Очевидно, комусь не дуже подобається, що я перебуваю в Києві. Ось і починають про мене всіляку гидоту поширювати", - сказав депутат.

Коментуючи інформацію про те, що президент Віктор Янукович призначив його своїм "смотрящім", Іванющенко заявив: "Це абсурд і вигадки Луценка".

У свою чергу, присутня на інтерв'ю дочка Іванющенка Яна сказала: "У Монако ми виїхали у 1997-му. І тільки тому, що брат (син Іванющенка Арсен - футболіст, грав за молодіжну команду Динамо Київ) почав грати за одну з футбольних команд Монако. А тато намагався приїжджати на три-чотири дні хоча б раз на два місяці".

Вона також додала, що у їхньої сім'ї немає нерухомості в Монако: "Ми орендуємо апартаменти. У нас навіть у Києві немає дому або квартири. Наш дім - у Єнакієвому".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування