Герман: Янукович стане легендою для майбутніх поколінь

П'ятниця, 4 лютого 2011, 14:26

Заступник глави адміністрації президента Ганна Герман заявила, що Віктора Януковича мало хто знає по-справжньому.

"Найцінніше, що я придбала, завдяки рокам роботи з Віктором Януковичем, - це досвід. Ніколи, ніде, ні в одному університеті світу я не отримала б такої високої школи розуміння людей і процесів, яку маю від спілкування з цією людиною, політиком, державним діячем", - заявила Герман "Кореспонденту".

На її думку, Януковича ще не оцінили належним чином.

"Януковича мало хто знає по-справжньому. Цю людину Україна ще не оцінила належним чином. Навіть його обрання на пост президента країни - хоча і дуже висока, але поки що далеко не повна оцінка цієї політичної фігури", - зазначила Герман.

"Мине багато років, і колись нашим правнукам будуть розповідати легенду про хлопчика-сироту, який мав найважче життя, яке тільки можна собі уявити. Котрий подолав усі труднощі. Став сильним. Став добрим і справедливим до людей і вивів країну на шлях благополучного розвитку", - підкреслила вона.

Герман також зазначила, що багато чому навчилася у президента.

"Янукович стане легендою для майбутніх поколінь, тому що в найближчі сто років навряд чи комусь вдасться повторити те, що він зумів зробити у своєму житті. Я багато чому навчилася у Януковича. І, напевно, найголовніше - це гідно, з яким треба зустрічати і життєві втрати, і життєві придбання ", - додала Герман.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...