Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Москаль: знаю, хто голосував за Ар’єва

Понеділок, 7 лютого 2011, 22:16

Депутат від НУНС Геннадій Москаль каже, що на 99,99% знає, хто голосував депутатською карткою його колеги Володимира Ар’єва.

Про це депутат заявив в інтерв’ю виданню "Kyiv Post", відповідаючи на запитання, чи можна знайти, хто і коли голосував замість пана Ар'єва, та чи є в того дублікат картки.

"Дублікати депутатських карток видаються лише на день. У сесійному залі на балкончику сидить секретаріат. Там можна написати заяву, і вони твою картку на день деактивують, а тобі дають нову, але лише на один день", - повідомив Москаль.

Депутат відмовився коментувати можливість того, що хтось замість Ар’єва міг написати заяву на створення дублікату картки, водночас зазначивши, що "дуже просто" зміг би знайти винуватців цього інциденту.

"У секретаріаті парламенту мені навіть сказали, з якого місця голосувала ця картка, але мені це не потрібно. Ар'єв цю тему почав, хай він і доведе її до кінця. Я не його адвокат і не його опонент", - заявив він.

Відповідаючи ж на запитання журналіста про те, чи винен пан Ар’єв, чи той просто "чогось не догледів", Москаль зауважив: "Не знаю. Я особисто голосував за цей законопроект і в першому, і в другому читаннях".

" Кому як, а мені електорату зберігати не потрібно. У Верховній Раді я повністю розчарувався. Якби я намагався попасти в Раду вдруге, то ходив би і прогинався, і примикав би до якоїсь політичної сили. Зараз я сам по собі", - заявив він.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування