Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Бродський просить Януковича та Азарова зіпсувати життя "ЄДАПСу"

Вівторок, 8 лютого 2011, 12:09

Глава Держкомпідприємництва Михайло Бродський просить президента та прем’єра ухвалити документи, які скасовують обов’язкове застосування голографічного захисту.

Про це він написав у своєму блозі.

"Документи, якими в Україні скасовується обов’язкове застосування голографічного захисту документів і груп товарів, понад два місяці лежать у Мінюсті", - зазначив він.

За словами Бродського, перший документ – це проект указу президента, яким скасовується указ президента від 2000 року про захист документів і товарів голографічними захисними елементами, а другий – постанова Кабміну, що визначає перелік документів і груп товарів, що підлягають захисту голограмами.

"Оскільки дані документи досі не ухвалені, це дало можливість "ЄДАПСу", як повідомляють ЗМІ, отримати замовлення на виготовлення пластикових та паперових бланків документів суворого обліку від МВС майже на 1 мільярд гривень", - заявив він.

"Ніде в світі такого немає. Всі ці бланки будуть продані громадянам України і саме вони заплатять цю суму за документи та пластикові талони. А за моїми даними, їхня собівартість така низька, що навіть говорити про неї смішно", – заявив Бродський.

"Офіційно звертаюсь до президента і прем’єра з проханням звернути увагу на дане питання та ухвалити документи, підготовлені Держкомпідприємництвом та Мін’юстом. Українці не повинні платити "зайве" через угоди, підписані між "ЄДАПСом" та МВС ще під керівництвом Луценка в період президентства Віктора Ющенка", – зазначив він.

Українська правда

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування