Литвин не втомлюється хвалити Януковича

Вівторок, 8 лютого 2011, 14:19

Голова Верховної Ради Володимир Литвин вважає, що Віктор Янукович за рік президентства "зробив максимум з того, що він міг зробити".

Як передає кореспондент УНІАН, про це він сказав на прес-конференції, перебуваючи з робочою поїздкою у Житомирській області.

Литвин повідомив, що мав учора телефонну розмову з Януковичем, й оскільки в понеділок минув рік з дня другого туру президентських виборів, то він "принагідно привітав його (Януковича) з річницею".

За словами Литвина, в нього виникло таке відчуття, що Янукович за своєю зайнятістю "не дуже акцентував увагу на цьому моменті". При цьому голова ВР зауважив, що все ж, очевидно, більш офіційною датою є 25 лютого, тобто день інавгурації президента України.

Литвин підкреслив: "Я критику залишу опонентам президента України. Я вважаю, що він зробив максимум з того, що він міг зробити".

При цьому він додав, що, очевидно, "не усім президент може бути задоволений", але "головне, що вдалося внести визначеність у наше життя".

Литвин знову запропонував організувати постійний круглий стіл для широкого обговорення питань, які виникають у суспільстві.

Говорячи про рік президентства Януковича, Литвин також зазначив: "За наших умов рік – це надзвичайно малий термін".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування